De la selectarea materiei prime, până la livrarea produsului către client, Transilvania Nuts respectă cele mai înalte standarde de calitate. Obiectivul nostru este de a oferi clienților produse sigure și la cel mai înalt nivel de calitate. Standardele impuse în procesul tehnologic de procesare a miezului de nucă sunt garantate de o serie de certificări internaționale.
Întreg procesul de producție respectă normele internaționale de siguranță alimentară, iar obiectivul nostru principal este de a oferi clienților produse sigure și de calitate.
Calitatea produselor Transilvania Nuts este garantată și de analizele realizate în laboratorul uzinal propriu. O echipă verifică fiecare produs prin analize fizico-chimice, microbiologice, și de contaminare (analize de determinare a aflatoxinei și ocratoxinei). Cu rigurozitate, prin tehnologii de ultimă generație, dar mai ales cu profesionalism, produsele Transilvania Nuts sunt verificate prin analize de laborator, atât în cadrul fluxului tehnologic, cât și înainte de livrarea către clienți.
Echipa noastră formată din doctor veterinar, ingineri industria alimentară, laboranți de specialitate, prin testele repetate de laborator, se asigură că la clientul nostru ajung produse verificate, certificate și de calitate. În final, buletinele de analize emise de laboratorul nostru reprezintă o garanție în plus a calității produselor Transilvania Nuts.